Puuajatus Oy

“Oltiin ihan että what!”

Henri Pitkänen ja Minna Koivisto-Pitkänen ovat Puuajatuksen pitkäaikaisia asiakkaita.

“Oltiin ihan että what!”
28.09.23

Henri Pitkänen ja Minna Koivisto-Pitkänen ovat Puuajatuksen pitkäaikaisia asiakkaita. Yhteinen sävel löytyi heti ensiremontista alkaen.

“Molemmissa keittiöissä parasta on ulkonäkö ja toiminnallisuus. Kaikki onnistui kerralla hyvin. Ei ole sellaista tunnetta että vitsi, kun tästä tuli tällainen. Myös vieraat ovat kehuneet, että onpas tyylikäs ja tilaan sopiva.”, kaksi keittiötä Puuajatuksella teettänyt Henri Pitkänen kehuu.

Yhteistyö Puuajatuksen kanssa sujui molemmissa kohteissa todella hyvin.

“Löydettiin heti yhteinen sävel ja suunnitelmat olivat toimivia. Ja heihin voi todella luottaa. He käsittelevät jokainen asiakkaan yksilöllisesti ja sitoutuvat aikatauluihin”, Henri kertoo.

“Puuajatuksella aikataulut ja lupaukset pitävät”

“Kun he jotain lupaavat, niin se pitää. Ja tekevät kaikkensa, että asiat saadaan tehtyä niin kuin on sovittu. Isommilta firmoilta ei välttämättä saa tällaista palvelua.”, Henri Pitkänen vakuuttaa.

“Heiltä onnistuu hyvin monenlaiset hankkeet. Jos haluaa kustannustehokkaan peruskeittiön, niin pystyvät kilpailemaan jopa ihan halvimpien vaihtoehtojen kanssa, ja toisessa päässä onnistuu myös hyvin yksilöidyt premium-ratkaisut. Puusepän tausta näkyy siitä, että ratkaisut ovat aina toimivia.”

Hyvin valmisteltu tarjous ja kilpailukyinen hinta

Yhteistyö alkoi, kun Pitkäset halusivat päivittää rivitalonsa 15 vuotta vanhan keittiön nykyaikaan. He kilpailuttivat neljä firmaa, joista Puuajatus vastasi ensimmäisenä ja pyysi käymään.

“Ja kun mentiin, niin siellä oli valmiina 3-d-malli meidän keittiöstä. Oltiin, että what!”, Henri muistelee.

Tarjous oli niin hyvin valmisteltu, että se yllätti Pitkäset todella iloisesti.

“Hinta oli kilpailukykyinen ja kaikesta näki, että heillä on todellakin halua tehdä tämä keittiö. Omistajuus ja halu palvella paistoivat läpi.”

Yksilöllistä suunnittelua

Pitkäset olivat käyneet ensin sisustussuunnittelijan juttusilla. Pian he kuitenkin huomasivat, että Puuajatus kykenee suunnittelemaan keittiön yksilöllisemmin.

“Heiltä tuli paljon huomioita, joita alkuperäinen sisustussuunnittelija ei osannut ottaa huomioon.”

Kun suunnitelma oli valmis, keittiö katsottiin vielä yhdessä läpi paikanpäällä.

“Katselmointi on hyvä toimintamalli. Niin vältytään virheiltä ja eikä tule yllätyskustannuksia matkan varrella.”, Henri Pitkänen sanoo.

Lopputuloksena oli U-muotoinen moderni ja skandinaavinen keittiö, jossa on tummat pinnat ja valkoiset kaapit. Tunnelmaa tehostavat yläkaappien koivuviilut. Värimaailmassa ideana oli käyttää muutakin kuin mustaa ja valkoista. Niinpä Pitkäset päätyivät ruskean sävyihin.

“Minnalla on pettämätön värisilmä. Meitä helpotti kovasti, että oli valmis 3-d-malli, josta näki, mitä keittiöön tulee. Myös showroomissa oli mallit hyvin esillä. Siellä sai hypistellä kaikkea ennen päätöstä.”, Henri kiittelee.

Samalla Puuajatus uusi myös Pitkästen kodinhoitohuoneen ja WC:n kaluston.

Koko remontti avaimet käteen -periaatteella oli valmis viikossa. Ja aikataulu piti.

“Parasta on ulkonäkö ja toiminnallisuus”

Parin vuoden kuluttua Pitkäset muuttivat omakotitaloon, jonka keittiö kaipasi remonttia. Kokemukset Puuajatuksesta olivat niin myönteisiä, ettei tekijää tarvinnut kauan miettiä.

Tällä kertaa koko keittiön malli meni uusiksi. “Puuajatuksen keittiösuunnittelija auttoi materiaaleissa ja piirsi.”

Keittiöön tehtiin saareke ja valaistus uusittiin. Värimaailmassa Pitkäset luottivat samaa konseptiin kuin edellisessä keittiössä: vaaleita kaappeja säestävät ruskeaan taittuvat kivitasot.

“Tyylikäs terassi upgreidaa talon ilmeen”

Puuajatus teki Pitkästen omakotitaloon myös eteisen kaapiston. Liukuovellisissa peilikaapeissa on kaksi leveää ovea mustilla kehyksillä.

“Kaappi on tuohon paikkaan maksimikokoinen. Meillä on kaksi lasta, niin kaapeissa pitää olla tilaa. Halusimme panostaa ripustustilaan. Yhdessä Puuajatuksen kanssa suunniteltiin niin, että liukuovet toimivat nätisti yhteen vetolaatikoiden kanssa.”

Ja kun alkuun oli päästy niin Pitkäset teettivät Puuajatuksella vielä terassinkin.

“Terassista tuli ihan älyttömän tyylikäs, koska puuseppä osaa tehdä näyttäviä juttuja. Siinä on vielä päällä perkola. Kokonaisuus on niin näyttävä, että ehdottomasti upgreidaa talon ilmettä.”, Henri fiilistelee.

Ota yhteyttä!

Voit olla meihin yhteydessä myös alla olevan lomakkeen kautta.
Huomioithan että *-merkityt kentät ovat pakollisia.

Kerro tarpeesi meille!

Suunnittelemme ja valmistamme toiveidesi mukaiset tilat. Ainutlaatuisuus ja laatu yhdistyvät tiloihisi

Keittiöt

Olemme erikoistuneet räätälöityihin keittiöihin, jotka heijastavat persoonallisuuttasi ja tarpeitasi. Laadukas suunnittelu ja toteutus ovat intohimomme

Lue lisää

Saunat

Luo unelmiesi sauna kanssamme. Suunnittelemme ja toteutamme yksilölliset saunat, jotka tarjoavat rentouttavaa ja laadukasta nautintoa arkeesi

Lue lisää

Fintrade
Hahle
Kabinetti
Kensa
Otsoson
Siemens
Savo
Bora
Kivilähde